Dé watersportspecialist van de Achterhoek

Jurriëns Watersport bedient al meer dan 20 jaar tal van particuliere vaste klanten. Zakelijke klanten zijn bijv. een brandweerkorps en een hoogwaterbrigade. Ook jachthavens en watersportverenigingen leveren wij regelmatig technische steun. Ons bedrijf is gespecialiseerd in recreatie- en sportboten, maar wij leveren ook producten en boten voor zeevissen en internationale sportvisserij.

Kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel

Onze onderneming concentreert zich op kwaliteit van nieuwe producten, onderdelen, reparaties en dienstverlening. Daarom zijn wij dealer van A-merken, bekend onder watersporters. Duurzaamheid, veiligheid en betrouwbaarheid staan hoog bij ons in het vaandel.

Uw boot is een kapitale aanschaffingen en u besteedt veel vrije tijd op de boot. Wij zorgen voor een goede afstelling en puik onderhoud van boot, motor en alle instrumenten. Zo garanderen wij dat u prettig kunt recreëren.

Wij hebben een reputatie van betrouwbare levering. Hier laat zich de Achterhoekse mentaliteit niet onbetuigd. Onze klanten komen uit alle streken van Nederland. Ook bedienen wij veel Duitse klanten en komen zelfs uit Zuid-Europa komen watersporters bij ons.

Bij onderhoud en aanschaf van alle markten thuis

Wij helpen bij de keuze, aanschaf, inbouw en afstelling onderhoud en revisie van motoren. Ook brengen wij alle elektra aan boord aan en installeren elektronische producten. Maak ook gebruik van onze snelle bezorg- en afhaalservice.

Kom kennismaken met ons ruime aanbod onderdelen en onze onberispelijke service.


 

© 2017 - 2022 Jurriëns Watersport | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel