De ongeremde boottrailer serie wordt al sinds 1995 gebouwd. Door de kunststof kimrollen, uitgevoerd met een harde pvc kern waar een zachte laag gevulcaniseerd omheen zit is vervorming van deze rollen uitgesloten. Dit zorgt er voor dat de boot makkelijk in en uit het water zal glijden zelfs als de boottrailer lange tijd niet gebruikt is. De rollen behouden hun vorm. Elke kim- en kielrol is verstelbaar in hoogte waardoor onze ongeremde boottrailer geschikt is voor bijna iedere boot. 

Wij hebben een aantal ongeremde kantelbare boottrailers in het assortiment. Het voordeel van de kantel trailer is dat u niet altijd een boothelling nodig heeft om uw boot te water te laten. 

Voor nog meer gemak bij deze ongeremde boottrailers zijn er ook extra opties zoals een centreerset beschikbaar. Het voordeel van deze centreerset is dat wanneer u alleen bent u zeer gemakkelijk de boot op de ongeremde trailer kunt lieren. 

Belangrijke kenmerken van de ongeremde boottrailers: 
* Stabiel V frame bij de 002K, 002.2 en de 003K
* Frame volbad verzinkt, dissel is 60x 60mm of 60x80mm en 3mm dik
* Kimrollen hebben een harde kunststof kern, met een zacht laagje er omheen zodat deze niet vervormen
* Kielrollen draaien om een buis van 19mm, dus worden goed ondersteund
* Alle assen hebben waterdichte lagers
* De assen zijn van het A-merk Knott
* Achterlichten zijn volledig weg gewerkt in de aluminium lichtbak waardoor deze goed beschermd zijn
* Op de achterzijde van de lichtbak zit een stekkerdoos, zodat deze eenvoudig los kunt koppelen en de kabel op de trailer kunt laten zitten


 

© 2017 - 2023 Jurriëns Watersport | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel