Betrouwbare partner voor uw boot, motor en andere uitrusting

Jurriëns Watersport heeft meer dan twintig jaar ervaring in de watersportbranche.

Daardoor zijn wij van alle markten thuis. Voor alle merken binnen- en buitenboordmotoren kunt u bij ons terecht.

Alles voor uw nieuwe motor – van verkoop tot onderhoud

Wij kunnen u adviseren bij het kiezen van een nieuwe motor, wij monteren en stellen deze optimaal af en uiteraard bieden wij onderhoudsservice. Ook brengen wij de motor weer in optimale conditie.

Daarvoor zetten wij de modernste uitleesapparatuur en gereedschappen in. Verder beschikken wij over een groot assortiment onderdelen om de reparatie effectief en naar tevredenheid uit te voeren.

 

Jurriëns Watersport – ook voor uw gebruikte motor

Ook bent u van harte welkom met uw gebruikte buitenboordmotor. Wij beschikken over een grote hoeveelheid gebruikte, deugdelijke onderdelen.

Daarmee zijn wij in staat om uw oudere motor weer in goede conditie te brengen. Wij zorgen ervoor dat uw boot aan het begin van het watersportseizoen er weer piekfijn  bijligt.

Wij zijn dealer van de A-merken: 

– Honda Marine
- Tohatsu 
– Epifanes
– Seapower
– Powerlock
– Lockk sloten
– Steady sloten - SCM goedgekeurd

Heeft u materiaal van een van deze merken?

Dé watersportspecialist van de Achterhoek

Jurriëns Watersport bedient al meer dan 20 jaar tal van particuliere vaste klanten. Zakelijke klanten zijn bijv. een brandweerkorps en een hoogwaterbrigade. Ook jachthavens en watersportverenigingen leveren wij regelmatig technische steun. Ons bedrijf is gespecialiseerd in recreatie- en sportboten, maar wij leveren ook producten en boten voor zeevissen en internationale sportvisserij.

Kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel

Onze onderneming concentreert zich op kwaliteit van nieuwe producten, onderdelen, reparaties en dienstverlening. Daarom zijn wij dealer van A-merken, bekend onder watersporters. Duurzaamheid, veiligheid en betrouwbaarheid staan hoog bij ons in het vaandel.

Uw boot is een kapitale aanschaffingen en u besteedt veel vrije tijd op de boot. Wij zorgen voor een goede afstelling en puik onderhoud van boot, motor en alle instrumenten. Zo garanderen wij dat u prettig kunt recreëren.

Wij hebben een reputatie van betrouwbare levering. Hier laat zich de Achterhoekse mentaliteit niet onbetuigd. Onze klanten komen uit alle streken van Nederland. Ook bedienen wij veel Duitse klanten en komen zelfs uit Zuid-Europa komen watersporters bij ons.

Bij onderhoud en aanschaf van alle markten thuis

Wij helpen bij de keuze, aanschaf, inbouw en afstelling onderhoud en revisie van motoren. Ook brengen wij alle elektra aan boord aan en installeren elektronische producten.

Kom kennismaken met ons ruime aanbod onderdelen en onze onberispelijke service.